Vrijblijvende waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen en bent u benieuwd naar de actuele waarde? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling.

De verkoopwaarde van uw woning is afhankelijk van kenmerken van de woning, zoals de staat en de ligging. Daarnaast is de lokale woningmarkt van belang. Deze is continu in beweging en dit heeft invloed op de actuele waarde. Wij bewegen ons dagelijks op deze markt en kunnen u dan ook een realistische indicatie geven van de actuele verkoopwaarde.

Als u overweegt uw woning te verkopen, is niet enkel de waarde van belang. Zo kunt u bijvoorbeeld een snelle verkoop belangrijk vinden. De wijze waarop de woning in de markt wordt gezet is van invloed en afhankelijk van uw wensen. Daarom kijken wij, samen met u, naar het complete plaatje.

Mogelijkheden van uw woning

Tijdens de waardebepaling wordt er samen gekeken naar de mogelijke opbrengst en de te verwachten verkoopsnelheid. Wij adviseren u over de verkoopmogelijkheden en lichten toe wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende waardebepaling? Neem hier contact met ons op of bel 024-220011.

Let op: een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Bij een waardebepaling krijgt u een indicatie van de mogelijke opbrengst bij verkoop. Bij een taxatie krijgt u een uitgebreid taxatierapport. Voor het aanvragen van financiering heeft u, in de meeste gevallen, een door het NWWI gevalideerd taxatierapport nodig.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op