Mijn favorieten

Onze medewerkers

Verbeek Makelaars Nijmegen

Freek van Camp
Freek van Camp
Directeur, NVM makelaar - taxateur, financieel adviseur
Nagenoeg 50 jaar woon ik in Nijmegen. Je kan dan ook wel zeggen dat ik Nijmegen en omgeving goed ken. Lijkt mij voor een makelaar een belangrijk gegeven! Oprechte belangstelling in cliënten is de kracht van ons kantoor.

Daarnaast zitten mijn 3 kinderen hier ook op de middelbare school en op een Nijmeegse sportclub. Zo heb je natuurlijk snel contact met veel mensen. Sinds een jaar heb ik ook voor het eerst in mijn leven een hond, een "Duitse Staande Draadhaar". Elke ochtend op de fiets naar het Mariënbos en dan nog een rondje. Weer of geen weer.
Denise Boeijen
Denise Boeijen
NVM makelaar - taxateur
Mijn naam is Denise Boeijen en ik werk sinds 2009 bij Verbeek Makelaars. Toen begonnen als stagiaire en inmiddels als beëdigd makelaar – taxateur. Ons kantoor is gevestigd in een prachtig monumentaal pand dicht bij het centrum van Nijmegen, de stad waar ik geboren en getogen ben en met veel plezier woon.

Ik heb altijd al veel interesse gehad in huizen, als klein meisje zat ik iedere week weer klaar voor een nieuwe aflevering van TV makelaar. Het kopen en verkopen van een huis is een spannend en bijzonder moment, een belangrijke stap in de toekomst. Het geeft veel voldoening dit emotionele traject tot een goed einde te brengen!
Jessica Veldhuijzen
Jessica Veldhuijzen
Commercieel medewerker
Mijn naam is Jessica Veldhuijzen en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen van 17 en 19 jaar oud in Overasselt. Ik ben sinds 14 jaar werkzaam bij Verbeek. Eerst bij Verbeek Financieel Adviseurs en sinds 2007 ook bij Verbeek Makelaars. Hiervoor ben ik 15 jaar werkzaam geweest bij een reisbureau die de zakenreizen verzorgde voor een grote machinefabriek in Boxmeer. Het zorgen voor, en het regelen van is voor mij steeds weer een grote uitdaging. Dit maakt mijn werk zo leuk.
Silke Heerink
Silke Heerink
Stagiaire
Mijn naam is Silke Heerink, ik ben 21 jaar en vanaf september 2018 ben ik begonnen als stagiaire bij Verbeek Makelaars. In dit stukje zal ik mij verder voorstellen.

Ik ben 3e jaars studente aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik de opleiding Ondernemerschap & Retail Management volg. Gedurende de aankomende 5 maanden zal ik stage lopen bij Verbeek Makelaars.

Twee jaar geleden ben ik voor mijn studie naar Nijmegen verhuisd en woon met veel plezier in het centrum van Nijmegen. Het is erg leuk om alle straten en leuke plekjes van de stad te leren kennen. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd de stad in te gaan, een stuk te wandelen of een terrasje te pakken.

De aankomende maanden kunt u van mij dus ook aan de telefoon krijgen of treffen bij Verbeek Makelaars.

Tot snel! Groetjes Silke Heerink
Coert van de Sanden
Coert van de Sanden
Directeur, vastgoed adviseur immobilien
Ons kantoor is gevestigd in Kleve, wat tevens mijn woonplaats is. De makelaardij in Duitsland zit anders in elkaar dan in Nederland. Dit maakt een verhuizing naar Duitsland voor veel mensen ingewikkeld. Verbeek Immobilien bestaat sinds 2002 en is inmiddels een ervaren bemiddelaar op de Duitse markt. Wij bieden verschillende soorten objecten aan en hebben een groot doorlopend aanbod. Hierdoor is geen dag hetzelfde en is er geen baan zo boeiend als die van mij.
Erik Vos
Erik Vos
Vastgoed adviseur immobilien
Mijn naam is Erik Vos. Volgens mijn collega’s ben ik een bourgondiër en praat ik graag. Ik ben sinds 2005 in dienst bij Verbeek, en verantwoordelijk voor de Duitse markt (Verbeek Immobilien). Binnen een straal van ca 40km, bieden wij in Duitsland meer dan 100 objecten aan. Aangezien het voor Nederlandse kopers vaak een onoverzichtelijk avontuur lijkt, ligt ons serviceniveau zeer hoog. Ook de Duitse koper kan deze service, kennis en eerlijkheid al vele jaren zeer waarderen.