Over ons

Met onze jarenlange ervaring als full-service NVM makelaar in Nijmegen staat Verbeek Makelaars als een huis! Ons kantoor aan het Mariaplein 6, op de hoek van de Berg en Dalseweg, is gevestigd in het historische pand van voormalig kruidenier P. de Gruyter. Een authentieke blikvanger waar wij als makelaar best trots op zijn! Ons team van beëdigd makelaars, taxateurs en financieel adviseurs beschikt over een schat aan ervaring en helpt u graag bij alle processen die horen bij het aankopen of verkopen van uw woning.

Betrokkenheid

Als Nijmeegse makelaar met hart voor de stad en haar inwoners is het natuurlijk mooi om een positieve bijdrage aan de omgeving te kunnen leveren. Verbeek Makelaars is betrokken in de regio en ondersteunt onder andere voetbalvereniging SV Orion. Daarnaast zetten we ons ook in voor goede doelen, zoals de Hartstichting.

NVM erecode

Verbeek Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Door ons lidmaatschap bezitten wij het NVM keurmerk dat staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Zo kunt u van ons de kwaliteit verwachten waar u recht op heeft. Bekijk de NVM erecode hier.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Benieuwd wat Verbeek Makelaars Nijmegen voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij uw woonwensen in kaart en bespreken we hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op