Huis taxeren

Wilt u weten wat de waarde van uw woning is? Bijvoorbeeld omdat uw hypotheekverstrekker een taxatierapport vereist in verband met een verbouwing of de aankoop van een woning? Dan kunt u door ons een snelle en nauwkeurige taxatie laten uitvoeren. Verbeek Makelaars zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig document dat door alle instanties wordt geaccepteerd en waarin de waarde nauwkeurig is vastgesteld.

Waarom uw woning laten taxeren?

Een taxatie is een objectieve, deskundige bepaling van de marktwaarde van een woning. Hierbij wordt onder meer rekening gehouden met het type woning, de grootte, de ligging en de staat van onderhoud. Er zijn verschillende situaties waarbij een taxatie van uw woning is vereist. Bijvoorbeeld wanneer u een woning koopt en een hypotheek aanvraagt. De hypotheekverstrekker zal dan om een taxatierapport vragen. Hetzelfde geldt bij de aanvraag voor financiering wanneer u uw woning gaat verbouwen. Daarnaast kan het in geval van een scheiding of erfenis van belang zijn om de waarde van uw huis door een deskundige en onafhankelijke taxateur te laten bepalen.

NWWI keurmerk

Wanneer u de waarde van uw woning wilt laten bepalen, is het belangrijk dat u een taxateur inschakelt die een gevalideerd rapport aanlevert dat door alle hypotheekverstrekkers wordt geaccepteerd. Verbeek Makelaars beschikt over het NWWI keurmerk voor woningtaxaties. Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) keurt en ziet erop toe dat elke taxatie conform vastgestelde richtlijnen is opgesteld. Wanneer u bij de taxateurs van Verbeek Makelaars een woningtaxatie aanvraagt, bent u ervan verzekerd dat deze op een goede en deskundige manier wordt uitgevoerd. Onze rapporten worden door alle geldverstrekkers in Nederland geaccepteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Snelle taxatie van uw woning

Wij begrijpen dat u de waarde van uw woning snel wilt weten. Daarom leveren wij elk taxatierapport zo spoedig mogelijk bij u aan. Er zijn enkele omstandigheden die hier van invloed op kunnen zijn, zoals het locatiebezoek. Zodra wij alle benodigde gegevens hebben, gaan wij direct aan de slag. Zo kost de taxatie van uw woning niet onnodig veel tijd en kunt u zich richten op het regelen van andere zaken. Wilt u gelijk een NWWI taxatie aanvragen? Dat kan hier!

Taxeren in regio Nijmegen

Om de lokale marktkennis te waarborgen mogen bij het NWWI aangesloten taxateurs enkel in een vastgesteld werkgebied taxeren. Verbeek Makelaars is gespecialiseerd in het taxeren van woningen in Nijmegen, maar is daarnaast werkzaam in de volgende gemeenten:

 • Beek
 • Berg en Dal
 • Beuningen
 • Druten
 • Grave
 • Heumen
 • Lingewaard
 • Mook en Middelaar
 • Oosterhout
 • Overbetuwe
 • Wijchen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op