Huis financieren

Tijdens de aankoop van een nieuwe woning kunt u tegen een aantal ingewikkelde zaken aanlopen. Als toekomstige huiseigenaar vraagt u zich waarschijnlijk af hoeveel u precies kunt lenen, wat de actuele hypotheekrentestand is of wat u per maand kunt besteden. Verbeek Financieel Adviseurs adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze als het gaat om het afsluiten van een hypotheek.

Erkend hypotheekadviseur Nijmegen

Tegenwoordig zijn er aan het financieren van een woning strenge eisen verbonden. U kunt zelf een vergelijking maken tussen de verschillende financieringsopties, maar dit levert soms ook verwarring op. Door u goed te laten voorlichten, voorkomt u de kans op onduidelijkheid en krijgt u persoonlijk advies. De financieel adviseur van Verbeek Makelaars is officieel erkend hypotheekadviseur en heeft een schat aan ervaring in de branche. Hij voorziet u graag van een weloverwogen advies en brengt helder in kaart welke financiële, juridische en fiscale gevolgen hierbij horen.

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Als u een lening afsluit voor het kopen of verbouwen van een woning kunt u wellicht in aanmerking komen voor de NHG. Hiermee leent u verantwoord en veilig en beperkt u de nodige financiële risico’s. Bij sommige veranderingen in uw leven, bijvoorbeeld bij een scheiding, overlijden of het verlies van een baan, kan het zo zijn dat u uw hypotheek niet meer kunt betalen. Een hypotheek met NHG kan dan als vangnet dienen. Wanneer u de woning verkoopt en de opbrengst is niet voldoende om uw hypotheekschuld af te lossen, dan betaalt de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen mogelijk het verschil (restschuld) aan uw hypotheekverstrekker. Zo blijft u niet met een schuld achter. In het geval dat u uw hypotheek niet meer kunt betalen, adviseren wij u om direct contact op te nemen met uw hypotheekadviseur.

Inzicht in uw financiële situatie

Verbeek Financieel Adviseurs Nijmegen adviseert u niet alleen over het vinden van een passende hypotheek, maar helpt u ook inzicht te verkrijgen in uw financiële situatie. Door eerst te bepalen wat u per maand kunt en wilt besteden, kan op basis daarvan de hoogte van de hypotheek en de hypotheeklasten worden bepaald. Wanneer u door onze erkende adviseurs uw financiële situatie in kaart laat brengen, komt u later niet voor verrassingen te staan.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van financieel advies? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij uw situatie in kaart en voorzien wij u van een weloverwogen advies.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op